my sayang

- fyda - arep - man - intan - hasan - razin - daya - dayah - nazira - nad - e'ah - iera - ika - tini - apis - anum - zima - zaza - aizat - allif - usop - ayen - lan - haziq - adam - ayen -





Wednesday, 23 March 2011

SPM

pergh ! takot gila ouh tadi . nak tau knapa ? sebab aku ada kat dewan tadi tolong ckgu . so aku dapat tgok semua kputusan dorang . act tak smua la hnye yg tdekat je . HAHA . yg straight A bpe org je ouh . takot siot ! aku pon akan ade kat tmpat dowang nnti . mne taknye . hish . ntah la . aku takot bile jadi cam dorng ouh . muke2 pndai bile dpt kputusan tak pndai pon tapi yg kureng2 tu lah dpt kputusan bgos . haish ! ntah la . aku nie pon ape lah sgt . cita2 tinggi , blaja tak nak . eeee ! nape la malas sgt kan ? cecite skit . HAHA . k la . gtg . nak mrayap jap . HAHA . bye .

Saturday, 5 March 2011

KEM BINA INSAN .

baru balik dari kem bina insan . penat tu memang lah penat tapi best . alhamdulillah ade bende penting yang aku dapat dari kem tu . insyaallah aku try buktikan yang aku boleh . aku tak nak orang pandang rendah dekat aku . aku nak tunjuk yang aku boleh dekat mak bapak aku , terutama time SPM nanti . aku nak balas jasa mak bapak aku yang jage aku dari kecik . aku akan jage diorang macam mane diaorang jaga aku dulu . menyesal tak belajar betol2 . sebenarnya belajar tu tak susah. dia hanya bergantung pada individu itu sendiri sama ada NAK atau pon TAK NAK . cakap memang lah senang kan . sapa2 pon boleh cakap macam tuh . tapi bergantung pada usaha dan tawakal kepadaNYA . moga2 kita dapat capai apa yang kita nak . insyaallah .

Wednesday, 2 March 2011

suara dengar kanlah aku .

PERSATUAN KADET BERSATU MALAYSIA .

penat lah aku asek nak pikir pasal nie je . tapi tak pelah sayang punya pasal . bulan enam dah nak pergi kem . alhamdulillah budak perempuan yang nak hantar pergi kem dah cukup . tak de lah nak cari budak lagi . minggu depan nak pergi medical check up dekat kem wardieburn . rindu bangat sama itu kem . :) tapi moga - moga diorang tak tarik diri saat - saat akhir nanti . aku nak kadet aku jadi juara tahun nie , baik di sekolah ataupon dalam pertandingan nanti . aku nak tinggalkan kenangan manis kat sekolah sebab aku tahun
terakhir . aku tak nak tengok kadet aku jatoh .

korang msti pelik kan kenapa aku asek cakap pasal kadet je ? HAHA . sebab aku sayang gila kadet aku . kalau boleh aku nak buktikan dekat senior - senior aku yang aku boleh buat macam diaorang juga .

penat jugalah nak pujuk membe - membe aku nanti supaya diaorang angkat tangan untuk pergi kem . HAHA . nasib baik diaorang angkat juga . sayang koranglah . :) .

AKU SAYANG KADET AKU !



catatan :  dah tak tahu lah nak bebel apa . HAHA .

Saturday, 26 February 2011

:)

dah berapa hari tak update blog nie . ntah apahal ntah . bengong betol lah . dah banyak perasaan terpendam nie . HAHA . tapi hari nie tak de mood lah nak bebel panjang panjang . tadi , ade latihan PKBM . punya lah excited malam tadi . tidur punya lah awal . pukol 11.30 dah tidur . tapi bangon ? hampeh . lambat jugak . bengong betol aku nie ouh . pas tu nak g skola tadi suroh la razin amik . sebab aku malas nak jalan . HAHHA . mane tak gendut kan ? bak kata kakak aku . HAHA . pastu otw nak g skola kakak aku kol . dye nak keco ngn aku yang dye dtg awal . pdahal baru je smpai . :p . pastu sampai depan pagar skola tengok budak kadet , macam tak ramai je . *kecewe . then aku ngn kakak aku pon grak lah pegi blok cmerlang tmpat kteorg biase buat latihan . smpai2 je kat situ hati aku dah berbunga2 . nak tahu kenapa . sebab budak ramai . :) . HAHA . pastu buat ltihan . dlam pde buat ltihan tu koperal ngn sarjan smpai . dalam hati aku , cakap lebih je kopral kate x nk dtg . pape tah . HAHA . pastu buat bodoh jela ngn dia . malas nak tego dah tengahari tu sebab aku tgk dia lepak ngn budak kadet . *jealous gila . HHAAHHAHAHA . x ley bla je . pas tu sebok nak pandang2 aku plak . *jual mahal . alhamdulillah semua bejalan lancar . happy gila dpat ajar dioang walaupon aku nie mlu2 . MALU TAPI MAHU . haha . BTW esok kteorang nak g pandu arah kat hutan langat . jangan jealous . :) .

Tuesday, 22 February 2011

BIAR ORANG KUTUK AKU , TAPI JANGAN KUTUK KADET AKU !

kenapa aku cakap macam tuh ? sebab aku sayang gila kadet aku . aku tak suka orang memperlekehkan PKBM . tu ibarat dia memperlekehkan aku jugak . sumpah aku tak suka . SHIT gila orang macam tuh . maybe korang cakap aku nie semangat sangat . tapi kalau korang ditempat aku pon korang akan rasa benda yang sama lah ! so , tak payah nak cakap macam - macam kalau tak tahu apa - apa BONGEK !

Monday, 21 February 2011

KADET !

rindu gila ouh nak kawad . mana tidaknya dua minggu tak ada . hurm . dah mintak nak ganti hari lain tak boleh . macam2 lah . sebenarnya bukan rindu apa . cuma rindu nak jumpa KOPERAL KESAYANGAN. tu saja . HAHAHA . siot je aku ni ouh . apalah . banyak benda nak pikir pasal kadet ni . SENIOR lah katakan . HAHA .

catatan : tak tau lah nak kata apa . tapi hakikatnya memang rindulah ! :D

Sunday, 20 February 2011

MACAM - MACAM !

semlm lpak nan abg aku , patu dye kate ade la sorg budk nie . nk kte ikot tren pon , ntah la . tapi klaka . sebab ape ? sebab semua yang dia tengok semua dia nak try . haish . mmg la x salah kalau mencuba . tapi tak yah lah terlampau taksub . abg aku kte time skinhead tngah hot dia pon nak jadi skinhead . pastu nak jadi photograph plak . pastu skarang nie main fixie plak . pelik2 je . abg aku kate dye nak pkai kan budak tu baju skinhead pastu bwak cmre naik fixie . HAHAHHAHAHA . klaka gile . aku boleh byngkan . jd salah satu suda la . nie glojoh sangat . HAHAHA .
SKINHEAD + PHOTOGRAPHER + FIXIE = ??? 
HAHA . klaka . 

Saturday, 19 February 2011

THANKS TO MY SISTER . LOVE YOU . :)

kenapa thanks dekat akak aku ? sebab dia buat kan blog nie . HAHA . jealous tengok dia asek update blog je . aku nak jugak . HAHA .
LOVE YOU GENDUT . :)

Friday, 18 February 2011

I'm new.

Aku budak baru disini.So,kalau aku nie macam budak-budak baru nak up,korang jangan lah nak sebok-sebok mengutuk aku.Aku dush kau kang baru tau.HAHAHA.Semua orang busy dengan blog.tapi aku nie lembap sikit.Baru nak belajar buat blog.Anyways,enjoy to read my blog okay !