my sayang

- fyda - arep - man - intan - hasan - razin - daya - dayah - nazira - nad - e'ah - iera - ika - tini - apis - anum - zima - zaza - aizat - allif - usop - ayen - lan - haziq - adam - ayen -





Saturday, 26 February 2011

:)

dah berapa hari tak update blog nie . ntah apahal ntah . bengong betol lah . dah banyak perasaan terpendam nie . HAHA . tapi hari nie tak de mood lah nak bebel panjang panjang . tadi , ade latihan PKBM . punya lah excited malam tadi . tidur punya lah awal . pukol 11.30 dah tidur . tapi bangon ? hampeh . lambat jugak . bengong betol aku nie ouh . pas tu nak g skola tadi suroh la razin amik . sebab aku malas nak jalan . HAHHA . mane tak gendut kan ? bak kata kakak aku . HAHA . pastu otw nak g skola kakak aku kol . dye nak keco ngn aku yang dye dtg awal . pdahal baru je smpai . :p . pastu sampai depan pagar skola tengok budak kadet , macam tak ramai je . *kecewe . then aku ngn kakak aku pon grak lah pegi blok cmerlang tmpat kteorg biase buat latihan . smpai2 je kat situ hati aku dah berbunga2 . nak tahu kenapa . sebab budak ramai . :) . HAHA . pastu buat ltihan . dlam pde buat ltihan tu koperal ngn sarjan smpai . dalam hati aku , cakap lebih je kopral kate x nk dtg . pape tah . HAHA . pastu buat bodoh jela ngn dia . malas nak tego dah tengahari tu sebab aku tgk dia lepak ngn budak kadet . *jealous gila . HHAAHHAHAHA . x ley bla je . pas tu sebok nak pandang2 aku plak . *jual mahal . alhamdulillah semua bejalan lancar . happy gila dpat ajar dioang walaupon aku nie mlu2 . MALU TAPI MAHU . haha . BTW esok kteorang nak g pandu arah kat hutan langat . jangan jealous . :) .

No comments:

Post a Comment