my sayang

- fyda - arep - man - intan - hasan - razin - daya - dayah - nazira - nad - e'ah - iera - ika - tini - apis - anum - zima - zaza - aizat - allif - usop - ayen - lan - haziq - adam - ayen -





Wednesday, 23 March 2011

SPM

pergh ! takot gila ouh tadi . nak tau knapa ? sebab aku ada kat dewan tadi tolong ckgu . so aku dapat tgok semua kputusan dorang . act tak smua la hnye yg tdekat je . HAHA . yg straight A bpe org je ouh . takot siot ! aku pon akan ade kat tmpat dowang nnti . mne taknye . hish . ntah la . aku takot bile jadi cam dorng ouh . muke2 pndai bile dpt kputusan tak pndai pon tapi yg kureng2 tu lah dpt kputusan bgos . haish ! ntah la . aku nie pon ape lah sgt . cita2 tinggi , blaja tak nak . eeee ! nape la malas sgt kan ? cecite skit . HAHA . k la . gtg . nak mrayap jap . HAHA . bye .

Saturday, 5 March 2011

KEM BINA INSAN .

baru balik dari kem bina insan . penat tu memang lah penat tapi best . alhamdulillah ade bende penting yang aku dapat dari kem tu . insyaallah aku try buktikan yang aku boleh . aku tak nak orang pandang rendah dekat aku . aku nak tunjuk yang aku boleh dekat mak bapak aku , terutama time SPM nanti . aku nak balas jasa mak bapak aku yang jage aku dari kecik . aku akan jage diorang macam mane diaorang jaga aku dulu . menyesal tak belajar betol2 . sebenarnya belajar tu tak susah. dia hanya bergantung pada individu itu sendiri sama ada NAK atau pon TAK NAK . cakap memang lah senang kan . sapa2 pon boleh cakap macam tuh . tapi bergantung pada usaha dan tawakal kepadaNYA . moga2 kita dapat capai apa yang kita nak . insyaallah .

Wednesday, 2 March 2011

suara dengar kanlah aku .

PERSATUAN KADET BERSATU MALAYSIA .

penat lah aku asek nak pikir pasal nie je . tapi tak pelah sayang punya pasal . bulan enam dah nak pergi kem . alhamdulillah budak perempuan yang nak hantar pergi kem dah cukup . tak de lah nak cari budak lagi . minggu depan nak pergi medical check up dekat kem wardieburn . rindu bangat sama itu kem . :) tapi moga - moga diorang tak tarik diri saat - saat akhir nanti . aku nak kadet aku jadi juara tahun nie , baik di sekolah ataupon dalam pertandingan nanti . aku nak tinggalkan kenangan manis kat sekolah sebab aku tahun
terakhir . aku tak nak tengok kadet aku jatoh .

korang msti pelik kan kenapa aku asek cakap pasal kadet je ? HAHA . sebab aku sayang gila kadet aku . kalau boleh aku nak buktikan dekat senior - senior aku yang aku boleh buat macam diaorang juga .

penat jugalah nak pujuk membe - membe aku nanti supaya diaorang angkat tangan untuk pergi kem . HAHA . nasib baik diaorang angkat juga . sayang koranglah . :) .

AKU SAYANG KADET AKU !



catatan :  dah tak tahu lah nak bebel apa . HAHA .