my sayang

- fyda - arep - man - intan - hasan - razin - daya - dayah - nazira - nad - e'ah - iera - ika - tini - apis - anum - zima - zaza - aizat - allif - usop - ayen - lan - haziq - adam - ayen -





Saturday, 26 February 2011

:)

dah berapa hari tak update blog nie . ntah apahal ntah . bengong betol lah . dah banyak perasaan terpendam nie . HAHA . tapi hari nie tak de mood lah nak bebel panjang panjang . tadi , ade latihan PKBM . punya lah excited malam tadi . tidur punya lah awal . pukol 11.30 dah tidur . tapi bangon ? hampeh . lambat jugak . bengong betol aku nie ouh . pas tu nak g skola tadi suroh la razin amik . sebab aku malas nak jalan . HAHHA . mane tak gendut kan ? bak kata kakak aku . HAHA . pastu otw nak g skola kakak aku kol . dye nak keco ngn aku yang dye dtg awal . pdahal baru je smpai . :p . pastu sampai depan pagar skola tengok budak kadet , macam tak ramai je . *kecewe . then aku ngn kakak aku pon grak lah pegi blok cmerlang tmpat kteorg biase buat latihan . smpai2 je kat situ hati aku dah berbunga2 . nak tahu kenapa . sebab budak ramai . :) . HAHA . pastu buat ltihan . dlam pde buat ltihan tu koperal ngn sarjan smpai . dalam hati aku , cakap lebih je kopral kate x nk dtg . pape tah . HAHA . pastu buat bodoh jela ngn dia . malas nak tego dah tengahari tu sebab aku tgk dia lepak ngn budak kadet . *jealous gila . HHAAHHAHAHA . x ley bla je . pas tu sebok nak pandang2 aku plak . *jual mahal . alhamdulillah semua bejalan lancar . happy gila dpat ajar dioang walaupon aku nie mlu2 . MALU TAPI MAHU . haha . BTW esok kteorang nak g pandu arah kat hutan langat . jangan jealous . :) .

Tuesday, 22 February 2011

BIAR ORANG KUTUK AKU , TAPI JANGAN KUTUK KADET AKU !

kenapa aku cakap macam tuh ? sebab aku sayang gila kadet aku . aku tak suka orang memperlekehkan PKBM . tu ibarat dia memperlekehkan aku jugak . sumpah aku tak suka . SHIT gila orang macam tuh . maybe korang cakap aku nie semangat sangat . tapi kalau korang ditempat aku pon korang akan rasa benda yang sama lah ! so , tak payah nak cakap macam - macam kalau tak tahu apa - apa BONGEK !

Monday, 21 February 2011

KADET !

rindu gila ouh nak kawad . mana tidaknya dua minggu tak ada . hurm . dah mintak nak ganti hari lain tak boleh . macam2 lah . sebenarnya bukan rindu apa . cuma rindu nak jumpa KOPERAL KESAYANGAN. tu saja . HAHAHA . siot je aku ni ouh . apalah . banyak benda nak pikir pasal kadet ni . SENIOR lah katakan . HAHA .

catatan : tak tau lah nak kata apa . tapi hakikatnya memang rindulah ! :D

Sunday, 20 February 2011

MACAM - MACAM !

semlm lpak nan abg aku , patu dye kate ade la sorg budk nie . nk kte ikot tren pon , ntah la . tapi klaka . sebab ape ? sebab semua yang dia tengok semua dia nak try . haish . mmg la x salah kalau mencuba . tapi tak yah lah terlampau taksub . abg aku kte time skinhead tngah hot dia pon nak jadi skinhead . pastu nak jadi photograph plak . pastu skarang nie main fixie plak . pelik2 je . abg aku kate dye nak pkai kan budak tu baju skinhead pastu bwak cmre naik fixie . HAHAHHAHAHA . klaka gile . aku boleh byngkan . jd salah satu suda la . nie glojoh sangat . HAHAHA .
SKINHEAD + PHOTOGRAPHER + FIXIE = ??? 
HAHA . klaka . 

Saturday, 19 February 2011

THANKS TO MY SISTER . LOVE YOU . :)

kenapa thanks dekat akak aku ? sebab dia buat kan blog nie . HAHA . jealous tengok dia asek update blog je . aku nak jugak . HAHA .
LOVE YOU GENDUT . :)

Friday, 18 February 2011

I'm new.

Aku budak baru disini.So,kalau aku nie macam budak-budak baru nak up,korang jangan lah nak sebok-sebok mengutuk aku.Aku dush kau kang baru tau.HAHAHA.Semua orang busy dengan blog.tapi aku nie lembap sikit.Baru nak belajar buat blog.Anyways,enjoy to read my blog okay !